Dagverzorging

Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen is er dagbesteding in de Koningin Wilhelmina Hof te Uddel. Deze activiteit wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Ontmoetingscentrum Koningin Wilhelmina Hof. Om de dagbesteding te kunnen bezoeken moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan.

De dagbesteding is bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan een vorm van gestructureerde opvang en daarvoor een 'toegangsbewijs' (voorheen indicatie) van de gemeente Apeldoorn hebben. Eén van onze medewerkers is altijd aanwezig, samen met een vrijwilliger van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst Uddel (SVHU). 

De dagbesteding kan per dagdeel (morgen of middag) of hele dag worden bezocht. Een groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De bezigheden zijn onder andere: handwerken, spelletjes en geheugentraining. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje.

Informatie: Gretha Valk (coördinator) kan u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend tijdens de dagbesteding in de Koningin Wilhelmina Hof te woord staat door er naar toe te gaan of via de telefoon: (0577) 40 20 10. Ook kunt u contact opnemen met algemeen coördinator Rita Hop (tel. 40 18 07) of met de ouderenadviseur.

deze website is mede mogelijk gemaakt door: